NOVOSTI

MICROTEAM postao član ETIRA-e!

Microteam, kao vodeći proizvođač certificiranih obnovljenih ispisnih uložaka za laserske i inkjet pisače te multifunkcijske uređaje u Hrvatskoj, pridružio se ETIRA-i Europskoj udruzi proizvođača obnovljenih tonera i inkjet tinti nakon što su obnova uložaka za ispis postali ključni fokus tvrtke.

Obiteljska tvrtka, osnovana 2001. godine, svoju poslovnu priču započela je prodajom informatičke i uredske opreme, a 2004. počinju sa proizvodnjom obnovljenih uložaka za tintne i laserske pisače što se pokazalo kao prekretnica u radu tvrtke.

Microteam je pokrenuo svoju marku Print-Team i danas je jedini hrvatski proizvođač certificiranih obnovljenih uložaka za laserske i tintne pisače i višenamjenske uređaje.

Spremnici tintnih i laserskih pisača se recikliraju i ponovno proizvode od praznih uložaka proizvođača originalne opreme (OEM). Iako se proces razlikuje ovisno o proizvođaču, svi Print-Team spremnici proizvedeni su prema rigoroznim standardima kontrole kvalitete ISO 19752 i ISO 19798. Spremnici koriste laboratorijski testirane komponente, osiguravajući istu kvalitetu ispisa i performanse kao originalni ulošci.

Pročitajte više na: https://www.etira.org/posts/leading-croatian-remanufacturer-microteam-joins-etira/ (15.03.2022.)