KVALITETA

Garantiramo najviše standarde kvalitete

Kontrole procesa proizvodnje prema ISO 9001, ISO 14001, te ISO 19752 i ISO 19798 standardima, postavljene 2010. godine, garantiraju istu kvalitetu i količinu ispisa kao kod originalnih toner kaseta.

Ne radimo kompromise ni kada je riječ o čipovima. Oni pružaju korisniku besprijekornu udobnost, bez žrtvovanja funkcionalnosti! Sve komponente moraju raditi savršeno usklađeno te moraju osigurati najmanje podjednako dobru kvalitetu i performanse kao i originalni proizvod. Kontinuirana kontrola kvaliteta garantira da je gotov Print-team proizvod u potpunosti operativan i puno jeftiniji od tonera OEM proizvođača. 

Microteam je siguran u kvalitetu svojih proizvoda te iz tog razloga osigurava 2 godine jamstva na sve svoje proizvode.


PrintTeam tinte i toneri zadovoljavaju najviše standarde kvalitete reproizvedenih tonera.

PrintTeam proizvodi daju ispis po kvaliteti i količini jednak originalu ili bolji. Njihovim korištenjem uštedjet ćete više od 50% novca kojeg ste namijenili za tu namjenu uz potpunu garanciju tvrtke MicroTeam d.o.o. da upotrebom PrintTeam proizvoda neće biti smanjen radni vijek uređaja tj. pisača te da će kvaliteta i količina ispisa biti istovijetna orginalu.

Rukovodstvo poduzeća u cjelosti podržava politiku i ciljeve upravljanja kvalitetom iskazane u Poslovniku kvalitete definiran normom ISO 9001:2008, te ISO 14001:2008 izdane od vodeće tvrtke za izdavanje tog certifikata - DQS iz Njemačke.

PrintTeam tinte i toneri se rade po najvišim europskim standardima DIN 33870 DIN 33871, ISO 19752, ISO 19752, ISO 19798, ISO 24711.

Također treba naglasiti da ovakvom proizvodnjom tvrtka MICROTEAM d.o.o. tonere i tinte koji su otpad pretvara u sirovinu te zatim u novi proizvod vrhunske kvalitete tj. proizvodi su ekološki prihvatljivi, smanjuje uvoz, smanjuje trošak u poduzećima namijenjenjih za tu namjenu te zajedno sa svojim kupcima potiče lokalni posao i zapošljavanje.


JESU LI OBNOVLJENI TONERI INFERIORNI U USPOREDBI S NOVIM?

Ne bi smjelo biti nikakve razlike u kvaliteti ispisa ili pokrivenosti ispisa kod pravilno obnovljenih kaseta. Obnovljene kasete sadrže samo kvalitetne tonere koji dobro djeluju na OPC bubnju i ostalim zamijenjenim dijelovima koji zadovoljavaju sve OEM performase.

POMAŽEMO LI UISTINU OČUVANJU OKOLIŠA UPOTREBOM OBNOVLJIVIH TONERA?

Definitivno da. Svaka odbačena kaseta tonera predstavlja 1,3 kg dodatnog nepotrebnog otpada na odlagalištima otpada - otpada kojemu će trebati oko 1,000 godina kako bi se raspao. Procjena je da se godišnje proizvodi oko 100 milijuna kaseta za laserske i oko 400 milijuna kaseta za tintne pisače. Obnavljanje tih 500 milijuna kaseta godišnje bi uštedjelo oko 115.000 m3 prostora na odlagalištima otpada. Industrija obnovljivih kaseta već jako pozitivno utječu na očuvanje okoline i ekonomije, a tako će nastaviti i u budućnosti.

VEĆ SMO PROBALI RECIKLIRANE TONERE I NISU FUNKCIONIRALI! ŠTO SE SADA PROMIJENILO?

Proizvodnja i standardi kvalitete su bitno poboljšani. Obnavljanje odnosno reciklaža tonera i kaseta je industrija s najvećim rastom na svijetu. Hewlett Packard je nedavno izašao sa svojim procjenom da će 60% svih tonera biti reciklirano. Kvaliteta obnovljenih tonera i značajne uštede koje proizlaze iz njihovog korištenja su prepoznati u industriji. Postoje jako dobre osnove za rast obnove tonera. U prošlosti, kada se počinjalo sa obnovom, mnogi su željeli brzu zaradu. Vidjeli su šansu i iskoristili je. Usljed nedostatka tehničke obučenosti kvaliteta proizvoda je bila ograničena i javljali su se problemi. Pored toga, Canon ima puno patenata iz oblasti tehnologije kaseta za pisaće i proizvodnju komponenata. Iz tog razloga se dotrajali dijelovi često ne mogu zamijeniti. U zadnjih 20 godina je isteklo puno patenata i ugovora. Danas dobavljači mogu proizvesti potrebne komponente. Često se događa da su komponente za obnovu koje se proizvode kvalitetnije od onih koje proizvode proizvođači originalne opreme. Kroz industrijski know – how, blisku suradnju sa potrošačima te uz puno iskustva izuzetno je poboljšana kvaliteta svih komponenti. Osim toga, proizvođači obnovljenih tonera ulagali su u istraživanja i ostvaren je veliki napredak. To je rezultiralo mnogim ključnim poboljšanjima u obnovi tonera. Danas su mnoga od tih rješenja sama patentirana.

KUPUJEMO OBNOVLJENE TONERE OD DRUGE KOMPANIJE I JEFTINIJI SU. KAKO JE TO MOGUĆE?

Odlično! Već ste napravili prvi korak i zaštitili okolinu. Manji račun ne znači i obaveznu uštedu. Postoje dvije osnovne komponente u tonerima koje moraju raditi savršeno - OPC (ili bubanj) i toner. Oba moraju biti savršeno koordinirana. OPC se osvijetli laserom na mjestu na kome se kasnije stavlja toner. Laser ga zagrijava i ostavlja ispisani trag. Vijek trajanja i trošenje utječe na kvalitetu valjka i smanjuje kvalitetu ispisa. Sumu koje ste uštedjeli prilikom kupovine povoljnijeg proizvoda se brzo potroše kada zbog bržeg trošenja ili loše kvalitete ispisa morate zamijeniti proizvod prije isteka njegovog vijeka trajanja. Važno je pritom istaknuti još jedan detalj u vezi s uštedama na toneru i toner prahu od strane drugih proizvođača. Print-team puni EP-S tonere s 275 grama što je u prosjeku 25 grama više nego većina drugih proizvođača obnovljenih tonera. Toner ima dvije komore. Jedna komora sadrži toner prah za bubanj. U drugoj komori postoji kontejner za ostatke tonera. Oni prikupljaju viškove i neiskorišteni toner prah. U upotrebi je više vrsta toner praha različite kvalitete. Prah dobre kvalitete ima visoku stopu prijenosa te iz tog razloga ne završava u kontejneru za višak praha. Print-team kao brand ulaže u razvoj novih komponenata, traži najbolju moguću kombinaciju za postizanje visoke kvalitete čak i prestizanje kvalitete OEM (proizvođača originalne opreme) proizvoda.

Na osnovi navedenog jamčimo da ne postoje slični proizvodi koji manje troši, a da pri tome sadrže iste visokokvalitetne komponente. Jeftino nije uvijek najbolje!!

PISAČI RADE SASVIM DOBRO I NIKADA NIJE BILO POTREBE DA PROBAMO NEŠTO DRUGO. ZAŠTO NE NASTAVITI S KORIŠTENJEM NOVIH ORIGINALNIH TONERA?

Ukoliko ne probate nešto novo, kako možete znati da koristite najbolje rješenje? Naši korisnici su probali nešto drugačije i evo rezultata:

Mnogi naši korisnici kažu da su sada u mogućnosti ispisati puno više stranica korištenjem jednog tonera. Mnogi među njima kažu da je kvaliteta ispisa kojega imaju upotrebom Print Team tonera bolji nego što su ga ikada imali koristeći originale i da ih više nemaju potrebe upotrebljavati iste.

Probajte. Možda se i vi složite s njima!